The Book Marketing Network

For book/ebook authors, publishers, & self-publishers

HI TO ALL THOSE OUT THERE I WAS JUST WONDERING IF ANYONE COULD GIVE ME ANY ADVICE ON GETTING HELP TO PROMOTE MY 1ST BOOK,MY BOOK IS MY LIFE STORY OF HOW I COPED WITH LOSING MY MUM TO BREAST CANCER WHEN SHE WAS ONLY 39YRS OLD LEAVING BEHIND 7 CHILDREN,AND HOW IT HAS AFFECTED ME THROUGHOUT MY WHOLE LIFE I AM DONATING £2 FROM THE SALE OF EACH BOOK TO BREAST CANCER RESEARCH,I AM FINDING IT HARD TO PROMOTE MY BOOK SO FAR I HAVE MANAGED TO GET MY LOCAL PAPER TO DO AN ARTICLE ON MY BOOK,I HAVE ALSO MANAGED TO GET  A LOCAL COMMUNITY RADIO STATION TO DO A LIVE INTERVIEW AND HAVE MANAGED TO GET BBC RADIO INTERESTED,I JUST WONDERED IF ANYONE HAD ANY ADVICE ON WHAT ELSE I CAN DO TO GET MY BOOK INTO BOOKSHOPS SO PEOPLE CAN BUY IT DIRECT OFF THE SHELF ANY ADVICE WOULD BE DEEPLY APPRECIATED.

Views: 33

Comment

You need to be a member of The Book Marketing Network to add comments!

Join The Book Marketing Network

Comment by sharon mason on August 25, 2011 at 5:04pm
How do I advertise via the internet ,my book will be on amazon,whsmiths and waterstones websites as of next week Thankyou for your advice
Comment by John Kremer on August 25, 2011 at 4:59pm

Now you need to market your book via the Internet. And sell via Amazon.co.uk.

Also, a tip: Don't do posts in all caps. Very hard to read. When you are asking for help, make it easy for others to help.

© 2024   Created by John Kremer.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service